1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Marţi, 29 Septembrie 2020

Placere garantata pentru tine si familia ta!

Image 1

Read More

Cand vei vizita hotelul nostru vei dori sa ramai pentru totdeauna!

Image 2

Read More

Rezerva acum! Preturi incepand cu 39 de euro!

Image 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas rutrum pretium cursus. Nulla facilisi. Phasellus a libero tortor. Read More

Tot ce iti doresti intr-un hotel!

Image 4

Read More

Bine Ati venit la Hotel Galmondo. Aici sunteti ca la voi acasa !

Sigla 10 ani

Situat in centrul comercial al Galatiului, usor accesibil prin oricare din intrarile in municipiu, hotelul Galmondo a fost primul hotel de 4 stele al orasului de la Dunare.

Pentru oameni de  afaceri, personalitati artistice, sportive sau simpli calatori Hotel Galmondo ofera “Mai mult decat o simpla cazare!”.

Pentu confortul dvs. am reamenajat hotelul si am adaugat noutati tehnice care sa va faca sederea cat mai placuta: televizoare LCD, internet wireless in hotel si in Restaurantul Crama Haiduceasca, centru de sanatate cu echipamente moderne, dotari profesionale pentru salile de conferinta.

Hotel Galmondo poate deveni locul dvs. preferat pentru intalniri de afaceri sau escale in drum spre Delta, Bucovina, Maramures, Transilvania sau Banat.
Cele 42 de camere - dintre care 6 apartamente  business - toate modern mobilate si utilate cu cablu TV (peste 80 programe), internet wireless de mare viteza, telefon, seif, frigider, uscator de par, halate si papuci, o sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri , una de training de 15-20 locuri si alta de 50 de locuri cu acces direct din terasa, un business centre dotat cu echipamente de telecomunicatie profesionale , 2 restaurante, dintre care unul traditional romanesc si doua baruri, precum si un modern centru spa intregesc imaginea hotelului Galmondo in  care ospitalitatea personalului incearca sa va faca sederea cat mai agreabila.

Hotelul Galmondo  pune la dispozitia dumneavoastra o gama variata de servicii gratuite si platite pentru a avea toate necesitatile la un telefon distanta. Fie ca doriti sa inchiriati o masina, sa rezervati bilete la un spectacol sau sa trimiteti un buchet de flori familiei, nu trebuie decat sa sunati la receptie.

Daca doriti sa savurati o cafea sau o cina delicioasa, o puteti face in cadrul restaurantului  Crama Haiduceasca din cadrul Hotelului Galmondo.